Waregem

Wauw, ontdek binnenkort deze volledig gerenoveerde vrijstaande open moderne woning met een prachtig landelijk zicht! Dit pareltje is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau ruimte, berging en garage, perfect voor een gezin dat op zoek is naar ruimte en comfort.

De woning is gelegen in een groene omgeving met een zeer goede mobiliteitsscore en is bovendien energiezuinig en vrij van asbest. Het station en het centrum van Waregem zijn gemakkelijk te bereiken per fiets, terwijl de snelwegafrit slechts 3 km verderop is.

Met een bewoonbare oppervlakte van 206m2 en een bouwgebied van 665m2 met een gevelbreedte van 13m en een diepte van 12m, biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. En het beste van alles, het is een open bebouwing met 2 verdiepingen en een moderne uitstraling.

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Dit is jouw kans om te genieten van het beste van landelijk wonen en moderne luxe!

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt 200k gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.