Over ons

Waarom staat de letter “K” voor duizend?

 

Welnu, de oorsprong ervan kwam uit Griekenland, er is een woord “Chilioi” in het Grieks dat duizend betekent. Dus de Grieken gebruikten vaak het woord “Chilioi” in plaats van duizend, evenals de denominaties erboven.

Later nam het Frans hetzelfde Griekse woord “Chilioi” en verkortte het tot “Kilo”. Later ontstonden nieuwe woorden zoals Kilogram, Kiloliter, Kiloton enz. om 1000 te meten. Al snel begon de hele wereld deze woorden te gebruiken en verkortte het verder tot alleen de letter “K” om naar duizend te verwijzen. Tot nu toe gebruiken we allemaal dezelfde woorden en letter K als afkorting voor duizend.

 

Dit is hoe het woord Chilioi Kilo werd, wat verder werd afgekort tot alleen de letter “K”. Als je verbaasd bent over de oorsprong van deze post, deel dit artikel dan met je vrienden en geliefden.

200K vastgoed is een projectontwikkelaar uit Waregem, die zich vooral richt op de renovatie van vastgoed.

Bij elke renovatie streven wij ernaar om voor onze klanten het beste resultaat te bekomen.

Bij het renoveren van oude panden proberen wij zoveel mogelijk de authenticiteit te bewaren. Elk project is uniek en wordt persoonlijk begeleidt in samenspraak met onze architect, aannemers en interieurstyliste.

200K vastgoed werkt enkel samen met lokale mensen. Een 200K pand is altijd zo goed als instapklaar, het enige wat u hoeft te doen is er een “gezellige thuis” van te  maken.

In 2018 hebben wij 200K opgericht met als doel instapklaar vastgoed op de markt te brengen die toch betaalbaar blijft. Ondertussen hebben we ook een 300K segment.

Neem gerust contact op met ons als u meer informatie wenst over onze werking of vastgoed.

Groetjes Het 200k team.

Weten hoeveel uw pand waard is? Vraag vandaag nog uw gratis schatting aan

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt 200k gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.